natuurlijke kruiden, jeneverbes, granen, gember, absint,
citroenschil en sinaasappelschil.
Elke kruid wordt onafhankelijk van elkaar gedistilleerd en vervolgens koud samengevoegd na een rustperiode van 24 uur. Deze techniek maakt het mogelijk om het maximale aan aroma's te extraheren en te behouden.
70 cl
Mondano Barrel is een gin die in Italië wordt geproduceerd door PEDRO FERREIRA.
Op het eerste gezicht lijkt het lichtgoudkleurig.
Het bouquet van aroma's suggereert houtachtige tonen in de neus, in balans met pittige noten van roze peper.
In de mond is het rijk en zacht; de smaak is complex en beslist aanhoudend, met een zoete nasmaak van vijg.
Gin is een sterke drank die wordt verkregen door neutrale alcohol te aromatiseren met jeneverbes en andere specerijen (engelwortel, koriander, gember, dille...)
De persoonlijke touch van Olivier is het toevoegen van citroen en Génépy.
Daarom de naam "Gin des Sommets" en ja, in de Zuidelijke Alpen hebben we ook onze regionale gin!
De gins waren oorspronkelijk Brits of Nederlands.
Te consumeren puur met een paar ijsblokjes of op crushed ice of in een bekende long drink zoals de Gin Fizz en de Gin tonic.
Deze twee cocktails zijn gecreëerd door de Engelse marine tijdens hun vele reizen.
Wilt u een op maat gemaakte cocktail?
Bent u een horecagelegenheid en wilt u een signature cocktail?
Bent u een distilleerderij en wilt u een cocktail verkopen die met uw producten is gemaakt?
Of wilt u genieten van uw favoriete cocktail voor uw evenementen?
Niets is eenvoudiger, laat het ons maar doen!
De Gin Tiptoe is gemaakt van 5 geselecteerde planten, doordrenkt met de alomtegenwoordige jeneverbes. Munt en koriander versterken de geuren van mango en papaja, de vijfde essentie van de Gin Tiptoe.
Voor de productie wordt puur bronwater gebruikt voor een Gin van hoge kwaliteitsnormen. Na drie filtraties wordt het hele bottelingsproces met de hand uitgevoerd.
Gin Tiptoe is perfect op ijs; het komt tot leven in mengsels en blijkt het sterrengerecht van zomerse drankjes het hele jaar door te zijn!
De Gin Tiptoe is een ambachtelijke gin geproduceerd in Italië.
- het bouquet van aroma's opent het fruitige scenario met een exotisch echo en frisse verwijzingen. Zomerse opening en aanhoudende finale
- aangename en fruitige smaak
Gin Mágico wordt ambachtelijk geproduceerd in Italië.
• Bij het zien varieert de kleur van een intense blauw naar lila, het is ook veranderlijk alleen met zonlicht
• In de geur zijn er droge aroma's met frisse hints
• In de mond is het fruitig
Gin Mágico bevat de poëzie van een letterlijk magische bloem, de Clitoria Ternatea. Oorspronkelijk uit Azië, werd deze bloem lange tijd gekweekt als medicinale plant, en is rijk aan antioxidanten en in staat om kleine natuurlijke kleurmagieën te ontketenen. Zoals op een palet, zullen de chromatische tinten in het glas verbazen als er limoen aan wordt toegevoegd of als het wordt gecombineerd met een tonic van hoge kwaliteit. Perfect om te proeven met stukjes rode vruchten die in balans zijn met de nasmaak van framboos. 24 uur infusie leidt tot een drievoudige distillatie in traditionele distilleerketels van elk botanisch ingrediënt, waaronder jeneverbes, koriander, sinaasappelschil en de bloem Clitoria Ternatea.
5cl/bt
Gin Mondano Barrel is een gin geproduceerd in Italië door PEDRO FERREIRA.
Aan het oog lijkt het lichtgoudkleurig.
Het boeket van aroma's suggereert houtachtige noten die in balans worden gebracht door scherpe hints van roze peper.
Op de tong is het rijk en zacht; de smaak is complex en beslist aanhoudend met een zoete nasmaak van vijgen.
Inhoud: 70cl - 40%vol
NEAT COCKTAIL, een Franse producent van ambachtelijk gemixte, kant-en-klare premium cocktails, biedt u de mogelijkheid om hoogwaardige cocktails te serveren zonder zorgen over materiaal, bevoorrading, opslag en knowhow. Onze cocktails worden ambachtelijk gemixt in onze faciliteiten in de regio Ile-de-France. Onze grondstoffen worden met de grootste zorg geselecteerd en komen uitsluitend van Franse bedrijven. Wij willen u het volgende bieden: - uitzonderlijke producten, - een merk dat is bedacht door ondernemers uit de bar-, restaurant- en hotelbranche, - eenvoudige en speelse toepassing. Ons productassortiment omvat een breed scala aan smaken en biedt uw onderneming een echt voordeel ten opzichte van de concurrentie. Let op: overmatig alcoholgebruik is schadelijk voor uw gezondheid, geniet met mate.
Herontdek de geest van de Piña Colada in deze elegante variant van deze zonnige cocktail. Een kokoslikeur en een Franse ananassiroop worden verheven door een duo van rum.
NOTA BENE :
De beroemde piraat Roberto Cofresi was de pionier van de Piña Colada om te delen, maar ook volgens de legende de uitvinder ervan. Hij produceerde inderdaad liters van deze cocktail om zijn bemanning te enthousiasmeren.
Profiel : Verleidelijk, subtiel, zoet en fruitig.
Alcoholpercentage : 14,6% alc
Ingrediënten :
Rum van Maison Ferrand
Agrarische rum
Franse kokoslikeur
Kokoswater
Franse ananassiroop
Zelfgemaakte zuurmaker
Feestelijke cocktail afkomstig uit Cuba. Onze versie is gemaakt met een mix van rum, verzoet met biologische agavesiroop uit Mexico.
LET OP :
Voor Hemingway was "drinken een manier om de dag af te sluiten", en als het bovendien met een Daïquiri is, is het nog beter.
Profiel : Harmonieus, fris, lichte zuurheid
Alcoholpercentage : 17 %
Rum van Maison Ferrand
Agrarische rum
Biologische agavesiroop
Zuurmaker gemaakt door ons